Srpski tandem blista – SMS majstorijom zapečatio pobedu Hilala VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 19:04

Srpski tandem blista – SMS majstorijom zapečatio pobedu Hilala VIDEO

Srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić bili su zapaženi u novoj pobedi Al Hilala u šampionatu Saudijske Arabije.

Njihov tim je trijumfovao na gostovanju Al Akdudu, za koji nastupa bivši igrač Partizana Leandre Tavamba. Na kraju je rezultat bio 3:0 (1:0).

Tako je Al Hilal ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli sa 23 boda, jednim više od Al Tavuna.

Vodio je Hilal od 10. minuta golom Brazilca Majkla, a u nastavku su na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << scenu stupili Srbi.

Najpre je u 50. minutu Mitrović na veoma lep način glavom zakucao loptu u mrežu, ali je gol poništen VAR asistencijom zbog prethodnog ofsajda jednog od saigrača.

Ako nije upisao gol, Mitrović jeste asistenciju, i to za sunarodnika Sergeja Milinković-Savića.

Igrao se 71. minut kada je SMS dobio loptu, u prijemu majstorski zalomio protivničkog igrača i bacio ga na travu, a onda preciznim šutem pogodio za 2:0.

To nije bilo sve, pošto je Sergej 12 minuta kasnije postigao još jedan gol, i to posle promašenog penala Salema Al-Davsarija.

Srpski tandem je ove večeri bio sjajan i to mogu samo biti dobre vesti za selektora Dragana Stojkovića Piksija pred odlučujuće duele u kvalifikacijama za EURO 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AL HILAL NA SRPSKI POGON: SMS i Mitrović za novi trijumf svog kluba! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2023

Dominacija srpskih reprezentativca. Fudbaleri Al Hilala gostovali su ekipi Al Akdudu u okviru devetog kola Premijer lige Saudijske Arabije. Tim sa Bliskog Istoka je zabeležio pobedu rezultatom 3:0, ali je ponovo radila srpska veza na relaciji Sergej Milinković-Savić- Aleksandar Mitrović koja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.