Kuznjecova i Azarenka u polufinalu

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuznjecova i Azarenka u polufinalu

Ruskinja Svetlana Kuznjecova uspela je da se plasira u polufinale turnira u Majamiju.

Ona je uspela da slomi otpor danske tinejdžerke Karoline Voznijacki i da slavil na kraju sa 6:4, 6:7, 6:1. Kuznjecova je dominitala u prvom setu, a u drugom je povela sa 5:2, kada je 18-godišnja igračica iz Danske napravila veliki preokret i stigla do taj-brejka. Na tom putu spašavala je nekoliko meč lopti, što se i isplatilo jer je izborila treći set.

U poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << setu ipak je presudilo iskustvo i veća snaga Kuznjecove koja će u polufinalu igrati protiv Viktorije Azarenke iz Belorusije. 11. nositeljka je lako izašla na kraj sa Samantom Stosur iz Australije prepustivši joj samo jedan gem – 6:1, 6:0.

Ipak i pored pobede Kuznjecova kaže da se ne oseća najbolje zbog velikog umora i velike vrućine.

„Karolini vrućina nije smetala. Znam da se osećala mnogo bolje nego ja. Srećna sam što sam dobila ovaj naporan duel, pogotovo zbog okolnosti u kojim sam ga igrala", rekla je Kuznjecova.

U sredu se igraju preostala dva četvrtfinala ženske konkurencije. Prva igračica sveta Serena Vilijams će igrati protiv Kineskinje Li Na, dok će sestra Venus igrati meč sa Čehinjom Ivetom Benešovom. U slučaju trijumfa, sestre će se u polufinalu boriti za jedno mesto u finalu turnira u Majamiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.