Kuznjecova i Azarenka u polufinalu

Ruskinja Svetlana Kuznjecova uspela je da se plasira u polufinale turnira u Majamiju.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 01.04.2009.

10:37

Default images

Ona je uspela da slomi otpor danske tinejdžerke Karoline Voznijacki i da slavil na kraju sa 6:4, 6:7, 6:1. Kuznjecova je dominitala u prvom setu, a u drugom je povela sa 5:2, kada je 18-godišnja igračica iz Danske napravila veliki preokret i stigla do taj-brejka. Na tom putu spašavala je nekoliko meč lopti, što se i isplatilo jer je izborila treći set.

U poslednjem setu ipak je presudilo iskustvo i veća snaga Kuznjecove koja će u polufinalu igrati protiv Viktorije Azarenke iz Belorusije. 11. nositeljka je lako izašla na kraj sa Samantom Stosur iz Australije prepustivši joj samo jedan gem – 6:1, 6:0.

Ipak i pored pobede Kuznjecova kaže da se ne oseća najbolje zbog velikog umora i velike vrućine.

„Karolini vrućina nije smetala. Znam da se osećala mnogo bolje nego ja. Srećna sam što sam dobila ovaj naporan duel, pogotovo zbog okolnosti u kojim sam ga igrala“, rekla je Kuznjecova.

U sredu se igraju preostala dva četvrtfinala ženske konkurencije. Prva igračica sveta Serena Vilijams će igrati protiv Kineskinje Li Na, dok će sestra Venus igrati meč sa Čehinjom Ivetom Benešovom. U slučaju trijumfa, sestre će se u polufinalu boriti za jedno mesto u finalu turnira u Majamiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: