Kuzmić bolje, stanje i dalje složeno, ide na operaciju

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić bolje, stanje i dalje složeno, ide na operaciju

Ognjen Kuzmić je bolje nego prethodni dan, ali je i dalje u indukovanoj komi i biće podvrgnut hirurškoj intervenciji u sredu, saopštila Crvena zvezda

Košarkaš Ognjen Kuzmić i dalje je u komi posle saobraćajne nesreće u nedelkju tokom koje je zadobio teške povrede, ali stvari idu na bolje.

Košarkaški klub Crvena zvezda  saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

"Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše", stoji u saopštenju crveno-belih.

Oni su naveli da će reprezentativcu Srbije biti odrađena i operacija.

"Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš će ostati u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu", navela je Crvena zvezda.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kuzmiću bolje, sutra operacija gornje vilice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019

Stanje košarkaša Ognjena Kuzmića je bolje u odnosu na prethodni dan, ali je i dalje vrlo složeno, saopštio je njegov klub Crvena zvezda...Kuzmić se i dalje nalazi u indukovanoj komi posle saobraćajke u nedelju, njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu i u sve većem obimu je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.