Kutrone heroj – Milan u 95 slomio Vučicu

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutrone heroj – Milan u 95' slomio "Vučicu"

Fudbaleri Milana pobedili su na svom terenu Romu sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola italijasnke Serije A.

junak trijumfa bio je mladi napadač Patrik Kutrone

On je u 95. minutu postigao pobedonosni gol na asistenciju Gonsala Iguaina i tako doneo veliko slavlje svojim navijačima.

Derbi kola u Milanu bio je neizvestan od samog početka, ali je prvi gol vidjen tek u 40. minutu kada je Fren Kesi iskoristio proigravanje Rikarda Rodrigesa i doveo domaćina do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednosti.

Roma je potom pritiskala rivala, pa je došla do izjednačenja golom Federika Facija u 59. minutu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za Romu, koja je sada sedma četiri boda, dok je Milan 11. sa tri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAROV I DŽEKO NEMOĆNI U DERBIJU: Kutrone golom u poslednjim sekundama doneo pobedu Milanu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Avg.2018

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na svom terenu Romu sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola italijasnke Serije A, a junak trijumfa bio je mladi napadač Patrik Kutrone.

Nastavak na Kurir...

Liverpul pobedio Lester

Izvor: Beta, 01.Sep.2018, 15:27

Fudbaleri Liverpula pobedilli su danas u gostima Lester sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtog kola engleske Premijer lige.Liverpul je veoma dobro počeo utakmicu, već u uvodnim minutima dobre šanse propustili su Mohamed Salah i Roberto Firmino.Situacija se ipak promenila u 10. minutu kada je Sadio Mane...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.