Rosoneri u neverici, VAR odradio fantastičan posao! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" u neverici, VAR odradio fantastičan posao! (video)

Video tehnologija u najboljem svetlu.

Milan je dočekao Romu na premijeri trećeg kola Serije A, na poluvremenu su "Rosoneri" vodili sa 1:0, strelac je bio Frank Kesi.

U nastavku, Federiko Facio izjednačuje rezultat u 59. minutu, a samo par minuta kasnije Milan vraća prednost preko Iguaina.

Pobegao je Argentinac odbrani i savladao Olsena, krenuli su igrači Milana da slave, ali promene na semaforu nije bilo.

Razlog je VAR, sudije u studiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su rešile da bolje pogledaju ovu situaciju, usledio je višeminutni muk na stadionu, a onda je stigla i odluka.

Sudija Gvaida je poništio pogodak, video tehnologija je utvrdila da je Argentinac bio u ofsajdu i tako je zaista i bilo.

Iguain je za samo par centimetara bio ispred poslednjeg igrača odbrane, linijski sudija to nikako nije mogao da vidi, ali je baš zbog takvih stvari VAR i implementiran.

Roma je mogla da bude debelo oštećena, a niko ne bi bio kriv, ovako je video tehnologija "spasila dan".

Milan, Higuain ile skoru 2-1 yapsa da VAR buna izin vermedi ve gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. pic.twitter.com/szuXolAyN6

— GOL İstatistik (@Golistatistik) 31. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kutrone heroj – Milan u 95' slomio "Vučicu"

Izvor: B92, 31.Avg.2018

Fudbaleri Milana pobedili su na svom terenu Romu sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola italijasnke Serije A...junak trijumfa bio je mladi napadač Patrik Kutrone..On je u 95. minutu postigao pobedonosni gol na asistenciju Gonsala Iguaina i tako doneo veliko slavlje svojim navijačima...Derbi kola u Milanu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.