Kup Srbije u planinskom biciklizmu održan kod Šida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije u planinskom biciklizmu održan kod Šida

Na izletištu Lipovača kod Šida danas je održan Kup Srbije u planinskom biciklizmu. Organizator takmičenja bio je Biciklistički klub "Jednota", uz podršku Biciklističkog saveza Srbije i Sportskog saveza Opštine Šid.

Off: Takmičenje je održano u nekoliko kategorija, a najuspešniji među mlalđim kadetima i kadetima bili su Šiđanka Marija Tancik i Lazar Stekić iz beogradskog "Partizana".

Učestvovalo je oko 150 takmičara iz 15 klubova iz Srbije, Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i BiH. Članovi domaćeg kluba "Jednote", po običaju bili su najbrojniji i među najuspešnijima.

Šid se i ovog puta pokazao kao dobar domaćin. Predsednik Biciklističkog saveza Srbije nije krio zadovoljstvo dobrom organizacijom.

Dobre staze, odlična organizacija i lepo vreme okarakterisali su današnji Kup Srbije u planinskom biciklizmu. Važno je bilo učestvovati, važno je bilo i pobediti, ali što je najvažnije, kvalitetno provesti vreme u prirodi i druženju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.