Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Španije: Veče Drulića, Eibar neporažen protiv Reala

U 3. kolu španskog Kupa Kralja u sredu je odigrano pet utakmica. Veče je obeležio bivši centarfor Crvene zvezde i najskuplja investicija u istoriji Saragose Goran Drulić koji je sa 2 gola (u 49. i 89.minutu) bio najzaslužniji za pobedu svog tima, 3:1, u meču sa Betisom.

Alaves i Valjadolid su igrali nerešeno 0:0, dok je Selta posle katastrofe u meču sa Deportivom nagovestila bolje igre pobedom protiv nezgodne Malage 0:1.

"Mali" Eibar uspeo je da ostane neporažen u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču sa velikim Realom (1:1 - golove postigli Guti u 37. i Kuevas u 45. minutu), dok je Osasuna izborila odličnih 2:2 na "Mestalji" protiv Valensije.

Večeras igraju: Levante - Barselona i Viljareal - Sevilja, dok su u utorak bez golova odigrali Atletiko Madrid i Deportivo La Korunja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.