Kup: Radnički i Voša se izborili s drugoligašima

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Radnički i Voša se izborili s drugoligašima

U Novom Sadu i Nišu gostovali su drugoligaši, ali nisu uspeli da naprave iznenađenje.

Foto: MN Press

Partizanu, TSC-u, Zemunu, Javoru, Spartaku, Čukaričkom, Mladosti iz Lučana, Sinđeliću, Radniku, Budućnosti iz Dobanovaca, Mačvi i Borcu - u osmini finala Kupa Srbije priključili su se i Radnički i Vojvodina.

Nišlije su na "Čairu" slavile 4:1 protiv Bežanije, s tim da je beogradski klub uspeo da unese blagu neizvesnost u meč izjednačenjem u 66. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minutu.

Ipak, Radnički je do kraja postigao još čak tri gola za siguran prolaz dalje.

Vojvodina je na "Karađorđu" slavila takođe protiv drugoligaša, ekipe Teleoptika, rezultatom 2:0, posle poluvremena u kom nije bilo golovima. U nastavku su pobedu Novosađanima doneli Lazar Arsić i Milan Đurić.

Sve ostale rezultate 1/16 finala Kupa Srbije - pročitajte ovde!

U odloženom terminu (17. oktobar) sastaju se Dinamo - Crvena zvezda i Napredak - Metalac.

Pratite nas i na Instagram profilu MONDO Sport!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.