Kup Hrvatske: Albanac zbog uvreda udario rivala u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 20:52

Kup Hrvatske: Albanac zbog uvreda udario rivala u glavu

Fudbaler Osijeka i reprezentativac Albanije Eros Grezda, posle utakmice protiv Rijeke u polufinalu Kupa Hrvatske, udario je u glavu igrača domaćina Antonija Mirka Čolaka.

U meča Kupa Hrvatske Rijeka je kod kuće savladala goste iz Slavonije 3:2, posle velikog preokreta i plasirala se u finale, a posle tog susreta Grezda je na parkingu stadiona udario šamar Čolaku.

"Tokom celog meča su me domaći igrači vređali na ličnoj i nacionalnoj osnovi, a na to sam vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osetljiv. Dok sam se posle utakmice sa svojim saigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored mene je prošao i uvredio me protivnički igrač Čolak, koji me je konstantno provocirao tokom utakmice, pa je došlo do incidenta", objasnio je Grezda, prenose hrvatski mediji.

Zbog ovog incidenta morala da je interveniše policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.