Incident posle meča Kupa Hrvatske, Albanac udario Hrvata zbog uvreda

Izvor: RTS, 01.Jun.2020, 20:48

Incident posle meča Kupa Hrvatske, Albanac udario Hrvata zbog uvreda

Posle utakmice polufinala Kupa Hrvatske između Rijeke i Osijeka, fudbaler gostiju Eros Grezda rukom udario u glavu Antonija Čolaka. Navodno, razlog napada bile su uvrede koje je Albanac dobijao tokom meča.
Rijeka je posle preokreta savladala Osijek sa 3:2 i protiv Lokomotive će se boriti za trofej u Kupu Hrvatske, ali su javnost više zaintrigirale scene viđene posle utakmice na "Kantridi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Igrač gostiju Eros Grezda, inače reprezentativac Albanije, nasrnuo je na fudbalera Rijeke Antonija Čolaka, prilikom čega ga je na prakingu ispred stadiona udario šakom u glavu.
Grezda je opravdanje našao u činjenici da su ga tokom utakmice na ličnoj i nacionalnoj osnovi vređali igrači domaćeg tima, a naročito pomenuti Čolak.
Posle incidenta morala je da interveniše policija, a Grezdu očekuje suspenzija – od dve utakmice, pa sve do dve godine zabrane igranja fudbala, ukoliko se dokaže da je imao nameru da povredi Čolaka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kup Hrvatske: Albanac zbog uvreda udario rivala u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020

Fudbaler Osijeka i reprezentativac Albanije Eros Grezda, posle utakmice protiv Rijeke u polufinalu Kupa Hrvatske, udario je u glavu igrača domaćina Antonija Mirka Čolaka...U meča Kupa Hrvatske Rijeka je kod kuće savladala goste iz Slavonije 3:2, posle velikog preokreta i plasirala se u finale, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.