Kuman zvanično trener Barselone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020, 12:41

Kuman zvanično trener Barselone

Holanđanin Ronald Kuman novi je trener fudbalera Barselone, saopštio je danas katalonski gigant. Kako se navodi na sajtu kluba, Kuman je sa Barselonom potpisao dvogodišnji ugovor.

On je na klupi nasledio Kijea Setijena, koji je pre dva dana dobio otkaz, posle sezone bez trofeja i debakla od Bajerna 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Legenda kluba, strelac čuvenog gola za prvi trofej Katalonaca u Ligi šampiona 1992, kao igrač dres Barselone nosio je u periodu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1989. do 1995. godine, odigrao je 264 utakmice i postigao 88 golova, osvojivši 10 trofeja (četiri titule u La Ligi, LŠ, Kup Kralja, Superkup Evrope i tri španska Superkupa).

Kuman je peti Holanđanin na klupi Barselone, posle Renea Mihelsa, Johana Krojfa, Luja Van Gala i Franka Rajkarda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.