Kuman dobio zeleno svetlo, ali ne od narandžastih već belih!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 13:37

Kuman dobio zeleno svetlo, ali ne od "narandžastih" već "belih"!

Nije problem samo ugovor sa Holandijom...

Ronald Kuman čeka, potvrdio je da je zainteresovan da stigne u Barsu, ali da mora da sačeka iz poštovanja prema reprezentaciji svoje zemlje.

Oskar Grau je otputovao u Holandiju da pregovara o raskidu, postoji klauzula o tome da može da ode ako ga pozove Barselona, ali ona je važila do ovog leta dok EP nije odloženo. Sada je pitanje pravnog tumačenja, videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li će morati da plati odštetu.

On je legenda Barse, šest godina u klubu je rezultiralo titulom prvaka Evrope, dao je gol Sampdoriji na Vembliju za prvi titulu šampiona Evrope.

Inače, pre pregovora se konsultovao sa lekarima, naime, pre samo sedam nedelja je imao srčani udar, a doktori smatraju da je spreman da podnese stres koji ga čeka na klupi.

Recimo i to da bi Kuman potpisao ugovor na dve godine, sa opcijom da napusti Barsu posle sezone, uz odštetu, ako novi predsednik, nakon izbora u martu bude želeo da dovede novog trenera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otkriveno, ovo je odšteta koju je Barselona platila za novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 10:23

Ništa nema besplatno, holandski savez nije popustio....Ronald Kuman će danas potpisati dvogodišnji ugovor sa Barselonom...Naime, slavni Holanđanin igračka legenda kluba je uspeo da se dogovori sa federacijom, tačnije Barsa ga je zastupala u pregovorima, pa su prepreke otklonjene, neće više sedeti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.