Izvor: RTS, 30.Nov.2020, 15:03

Kuman nahvalio Mesija i njegovu posvetu gola Maradoni

Trener Barselone Ronald Kuman bio je zadovoljan ubedljivom pobedom nad Osasunom u utakmici 11. kola La Lige, a naročito učinkom Lionela Mesija. Posle meča je istakao da ga je Mesijeva posveta gola preminulom Dijegu Maradoni posebno oduševila.
Barselona je ubedljivo nadigrala Osasunu sa 4:0 na svom terenu, a konačni rezultat je zabeležio Lionel Mesi posvetivši gol nedavno preminulom Maradoni.

Posle postignutog gola Argentinac je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skinuo svoj dres i ostao u dresu sa Maradoninom desetkom iz Njuel Old bojsa, a taj gest je oduševio i njegovog trenera Ronalda Kumana.
"Tako to rade velikani. Prvo, kako je igrao i kakav je gol postigao. Drugo, zbog gesta prema Maradoni. Veliki je u svakom smislu. Nisam znao da će to uraditi.", rekao je Kuman posle meča.
Barselona je trenutno sedma na tabeli sa 14 bodova sa četiri pobede, dva remija i tri poraza. U sledećem kolu Katalonci gostuju Kadizu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MNOGI SE PITAJU, DA LI VAS JE SRAMOTA?: Mesi proslavio gol u Maradoninom dresu, a FIFA ga odmah kaznila!

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2020

Argentinski fudbaler Lionel Mesi odao je počast preminulom Dijegu Armandu Maradoni, ali za to će biti kažnjen od strane FIFE, koja ne dozvoljava takav način proslave gola. Barselona je deklasirala ekipu Osasune sa 4:0, a Mesi je nakon svog pogotka skinuo dres ispod koga je nosio drugi, dres Njuelsa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.