Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 02:40

Kucnuo je čas za Galjardovu prvu titulu: Zukulinijev projektil za Riverovu osmu pobedu u nizu i "plus devet"

Milioneri rutinirali rivala kojeg nisu uspeli da dobiju na svom terenu nijednom u Galjardovom mandatu

Pre dvadesetak dana dobio je najvećeg rivala u Superklasiku, u prošlom kolu tukao najbližeg pratioca, večeras na Monumentalu rutinirao rivala kojeg nijednom nije na svom terenu od dolaska u klub. Marselo Galjardo sa njegovim Riverom grabi ka prvoj tituli prvaka Argentine. Pokorio je južnoamerički kontinent dva puta, osvajao razne verzije argentinskih kup takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali naslov šampiona države nikada nije poneo.

Došlo je vreme da se i to promeni!

River ruši prepreku za preprekom na putu ka sedam godina iščekivanoj 37. klupskoj tituli. Argentinos Juniorsi bili su osma uzastopna recka Milionera u prvenstvu. Nikada ranije argentinski velikan nije vezao toliko ligaških trijumfa u Galjardovog timu, a tim koji je sa Monumentala odlazio neporažen na svakom od prethodnih pet gostovanja Marselovoj četi, večeras je nemoćno posmatrao izvedbu budućeg šampiona - 3:0 (1:0).

Ako je do 18. kola imao takmaca, nakon što je Taljeres ispustio tri gola prednosti u Lanusu, RIver više nema ko da zaustavi. Trijumfom nad Juniorsima, La Banda je otišla na plus devet u odnosu na tim iz Kordobe, koji je tako postao samo jedan u nizu timova koji se nadaju čudu, jer da ovakav River ispusti ovoliku prednost sedam kola pre kraja trke malo ko može i da zamisli.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kucnuo je čas za Galjardovu prvu titulu: Zukulinijev projektil za "plus devet" i Riverovu osmu pobedu u nizu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021

Milioneri rutinirali rivala kojeg nisu uspeli da dobiju na svom terenu nijednom u Galjardovom mandatu..Pre dvadesetak dana dobio je najvećeg rivala u Superklasiku, u prošlom kolu tukao najbližeg pratioca, večeras na Monumentalu rutinirao rivala kojeg nijednom nije na svom terenu od dolaska u klub....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.