Krvave glave u Meksiku: Povređeno 20 policajaca, uhapšena samo trojica vandala! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvave glave u Meksiku: Povređeno 20 policajaca, uhapšena samo trojica vandala! (VIDEO)

Monterej, koji je kod kuće izgubio sa 1:0, u gostima je u Gvadalahari iznenadio Atlas i tako se plasirao u polufinale ukupnim rezultatom 2:1

Čak 20 policajaca povređeno je u žestokim incidentima na utakmici četvrfinala meksičkog prvenstva između Atlasa i Montereja, koji je gost rešio u svoju korist rezultatom 2:0. Nakon utakmice uhapšena su samo trojica navijača Atlasa.

Monterej, koji je kod kuće izgubio sa 1:0, u gostima je u Gvadalahari iznenadio Atlas sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tako se plasirao u polufinale ukupnim rezultatom 2:1.

Televizijski snimci pokazuju navijače Atlasa kako napadaju pristalice Montereja po završetku meča, kao i policajce. Sukobi su sa stadiona prebačeni i na ulice gde je izbio opšti metež.

Pored policajaca, povređena su tri navijača, naveo je šef policije u Gvadalahari Noe Kamariljo.





(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Policajci stradali u tuči navijača

Izvor: B92, 01.Dec.2014

Dvadeset policajaca je povređeno i trojica navijača meksičkog Atlasa je uhapšeno u sukobu posle četvrtfinala prvenstva Meksika, koji je dobio Monterej 2:0...Monterej koji je kod kuće izgubio 1:0, u gostima je u Gvadalahari iznenadio Atlas sa 2:0 i tako se plasirao u polufinale ukupnikj rezultatom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.