Zaharova: Bilo kakva agresija na Krim biće dočekana snažnom odmazdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2024, 15:41

Zaharova: Bilo kakva agresija na Krim biće dočekana snažnom odmazdom

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upozorila je danas Vašington, London i Brisel da su sve agresivne akcije protiv Krima i Krimskog mosta osuđene na neuspeh i da ce biti dočekane snažnom odmazdom.
"Želela bih ponovo da upozorim Vašington, London, Brisel da su sve agresivne akcije protiv Krima ne samo osuđene na neuspeh, već će biti dočekane i snažnom odmazdom", rekla je Zaharova na konferenciji za novinare, preneo je TASS.
Krim je poluostrvo sa spornim statusom, pod faktičkom je kontrolom Rusije i podeljeno je na dva subjekta Ruske Federacije, Republiku Krim i grad sa federalnim statusom Sevastopolj.
Ukrajina Krim smatra delom svoje teritorije i ne...
Pogledaj vesti o: Vašington,   London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaharova: U slučaju napada na Krim uselediće žestoka odmazda

Izvor: Danas, 03.Maj.2024

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova upozorila je danas Vašington, London i Brisel da će u slučaju bilo kakve agresije na Krim uslediti žestoka odmazda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.