Krstajić govorio o mogućnosti da ostane selektor

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić govorio o mogućnosti da ostane selektor

Posle odlaska Slavoljuba Muslina sa mesta selektora reprezentacije Srbije na to mesto kao vršilac dužnosti postavljen je Mladen Krstajić, koji je "orlove" vodio na azijskoj turneji.

Pobeda protiv Kine i remi sa Južnom Korejom rezultati su koje je ostvario naš nacionalni tim, pa su vrlo brzo počela nagađanja oko toga da li bi Krstajić mogao da postane i trajno rešenje za poziciju selektora.

- Jedino što mogu da vam kažem na ovu temu jeste to da sam dobio poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze i sportskog direktora FSS Gorana Bunjevčevića da u ove dve utakmice ostvarim zacrtane ciljeve. Od njih sam dobio potvrdu da sam u tome uspeo. Zahvalio bih se saradnicima koji su bili deo ovog tima i igračima na maksimalnom zalaganju. Sve ostale spekulacije oko selektora nije na meni da komentarišem - kazao ej Krstajić za Blic.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.