Kristijano Ronaldo, Snajder i Murinjo pohvalili gol anonimnog Irca (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 13.Jan.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo, Snajder i Murinjo pohvalili gol anonimnog Irca (VIDEO)

Iako je Turčin Altintop osvojio Fifinu nagradu za najlepši gol sezone, simpatije je pobrao anonimni Irac Metju Burovs, član Glentrona. On je naime postigao neverovatan gol petom u severnoirskom prvenstvu na utakmici protiv Portdauna. Iako nije pobedio u izboru, satisfakciju je dobio izjavama nekih od najboljih svetskih igrača.
'Po mom mišljenju njegov gol bi trebao biti najbolji. Ubedljivo ga je najteže izvesti, a to što je on napravio, mislim da se ni ja ne bih usudio da pokušam', >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << izjavio je Kristijano Ronaldo.
Sličnog mišljenja je i Vesli Snajder: 'Taj gol je neverovatan, mislim da je trebao da pobedi. Nikada nisam video ništa slično.'
Murinjo je kratko u svom stilu prokomentarisao ovaj fenomenalni pogodak: 'Koliko košta ovaj momak?'

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.