Kristijano Ronaldo: JA!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo: JA!

Fudbaler Real Madrida nema dilemu ko je najbolji fudbaler na svetu.

Nema dilemu!

Kristijano Ronaldo smatra da je najbolji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo.

Najbolji igrač Real Madrida tako je još jednom izneo visoko, po mnogima i narcisoidno, mišljenje koje ima o sebi, uz napomenu da mu ne jenjava želja za stalnim napretkom i da je ona razlog uspeha.

Portugalac je jedan od favorita za osvajanje "Zlatne lopte" nakon što je ove godine stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do trofeja u Ligi šampiona i titule prvaka Evrope s reprezentacijom.

"U mojoj glavi, ja sam najbolji fudbaler na svetu. Naporno radim svakog dana sa ambicijom da budem najjači. Uvek želim da napredujem, veoma sam motivisan i verujem da je to ključ mog uspeha na terenu", rekao je Ronaldo za Gazeta delo Sport.

Ronaldo, koji se povredio u finalu Evropskog prvenstva, rekao je da oseća da je sve bliži top formi.

"Pretrpeo sam ozbiljnu povredu, propustio sam dva i po meseca, ali sada se dobro osećam. Spreman sam da uživam u još jednoj spektakularnoj sezoni", rekao je Ronaldo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.