Ronaldo: Ja sam najbolji na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Ja sam najbolji na svetu

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da smatra da je najbolji igrač na svetu i da je želja za stalnim napretkom razlog njegovog uspeha.

Portugalac je jedan od favorita za osvajanje Zlatne lopte nakon što je ove godine stigao do trofeja u Ligi šampiona i titule prvaka Evrope s reprezentacijom.

"U mojoj glavi, ja sam najbolji fudbaler na svetu. Naporno radim svakog dana sa ambicijom da budem najjači. Uvek želim da napredujem, veoma sam motivisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i verujem da je to ključ mog uspeha na terenu", rekao je Ronaldo za Gazeta delo Sport.

Ronaldo, koji se povredio u finalu Evropskog prvenstva, rekao je da oseća da je sve bliži top formi.

"Pretrpeo sam ozbiljnu povredu, propustio sam dva i po meseca, ali sada se dobro osećam. Spreman sam da uživam u još jednoj spektakularnoj sezoni", rekao je Ronaldo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kristijano Ronaldo: JA!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2016

Fudbaler Real Madrida nema dilemu ko je najbolji fudbaler na svetu...Nema dilemu!..Kristijano Ronaldo smatra da je najbolji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo...Najbolji igrač Real Madrida tako je još jednom izneo visoko, po mnogima i narcisoidno, mišljenje koje ima o sebi, uz napomenu da mu ne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.