Kristal Palas u Premijer ligi

Izvor: Press, 27.Maj.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristal Palas u Premijer ligi

Fudbaleri Kristal Palasaplasirali su se  Premijer ligu pošto su  na Vembliju, u finalnoj utakmici plej-ofa, savladali ekipu Votforda rezultatom 1:0 posle  i to produžetaka.
Susret je nakon 90 minuta igre završen bez golova, a pobednik je odlučen pogotkom Kevina Filipsa u 105. minutu iz penala.
Kristal Palas će tako peti put nastupati u najjačoj engleskoj ligi.
Kristal Palas se pridružio Kardif Sitiju i Hal Sitiju, najbolje palsiranim timovima iz Čempionšipa, koji su automatski izborili učešće u Premijer ligi sledeće sezone.

 Iz Premijer lige ispali su Kvins Park Rendžers, Vigan i Reding.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kristal Palas u Premijer ligi!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2013

Fudbaleri Kristal Palasa su izborili plasman u Premjier ligu pošto su u finalu plej-ofa na "Vembliju" pobedili Votford 1:0 posle produžetaka. ..Slavlje fudbalera Kristal Palasa.. ..Gol odluke je dao Kevin Filips iz jedanaesterca u poslednjem minutu prvog produžetka. Minut ranije fudbaler Votforda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.