Kris Pol postaje slobodan igrač – odbio 44 miliona

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 08:53

Kris Pol postaje slobodan igrač – odbio 44 miliona

Kris Pol, američki košarkaš, postaje slobodan igrač ovoga leta.

Kris Pol je nedavno odigrao svoje prvo NBA finale u karijeri i poražen je posle šest odigranih utakmica od Milvoki Baksa.

Kako prenose američki mediji, Kris Pol je odbio 44 miliona dolara za produžetak saradnje na još godinu dana sa Finiks Sansima.

To znači da će Kris Pol postati neograničeni slobodan agent i da će birati novu sredinu bez opcije da Finiks Sansi izjednače ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konkurenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenard odbio opciju zbog 176.200.000 za četiri ili 235.000.000 dolara za pet godina, CP3 pritiska Sanse

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021

Dve velike odluke u razmaku od samo nekoliko minuta..Otvaranje pijace slobodnih igrača aktiviralo je dva (ne)očekivana raspleta - u razmaku od samo nekoliko minuta Kavaj Lenard i Kris Pol odlučili su da ne iskoriste opcije automatskog produžetka ugovora, što ih dovodi u "Free Agency"!..Lenard je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Pred Dončićem 202.000.000 dolara

Izvor: B92, 02.Avg.2021

Produžetak saradnje Dalasa i prve zvezde te franšize, Luke Dončića, uskoro bi trebalo da bude objavljena...Kako prenosi američki mediji, slovenački košarkaš će potpisati novi, petogodišnji ugovor...Sve ovo bi trebalo da bude okončano nakon Olimpijskih igara, a vrednost ugovora iznosiće 202.000.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.