Kraljevski maniri - Real doneo neočekivanu odluku, tiče se i Jovića!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevski maniri - Real doneo neočekivanu odluku, tiče se i Jovića!

Ipak se radi o najmoćnijem klubu na svetu.

Fudbalski klub Real Madrid nema potrebu da smanji platu igračima tokom pandemije korona virusa zbog svoje finansijske moći, preneli su danas španski mediji.

Brojni klubovi iz Španije su objavili da će iskoristiti privremenu programsku šemu otpuštanja koja se aktivira tokom vanrednog stanja kada kompanije gube profit.

Atletiko Madrid je smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zarade zaposlenima uz obrazloženje da se "jedino tako garantuje opstanak kluba".

Espanjol je smanji zarade igračima i stručnom štabu za 70 odsto, a isto želi da uradi i Barselona.

Budžet Real Madrida je manji od 50 odsto dohotka tog kluba, dok je u Barseloni oko 80, što uzrokuje potrebu za umanjenjem zarada.

Pandemija korona virusa zaustavila je sport širom sveta, zbog čega klubovi nemaju prihod od ulaznica, ali i drugih stvari poput muzeja, prodavnica...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.