Kraj za Votford i pre nego što je počelo: Jokanovićeva ekipa u 26. sekundi ostala sa igračem manje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Votford i pre nego što je počelo: Jokanovićeva ekipa u 26. sekundi ostala sa igračem manje (VIDEO)

Bornmut slavio na svom terenu protiv Votforda sa 2:0 i učvrstio se na liderskom mestu, ekipa srpskog stručnjaka nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno

Ne može Slaviša Jokanović nikako da se opusti na klupi Votforda. Taman se čini da uhvati ritam, onda dođe poraz i korak unazad, a tako je bilo i večeras u derbiju 28. kola, na gostovanju vodećem Bornmutu. Domaćin je slavio sa 2:0 i učvrstio se na liderskoj poziciji, a Votford je ostao na šestom mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Votfordu je ovo bio prvi poraz posle dva ubedljiva trijumfa u kojima je njegov tim dao čak 12 golova.

Već u 26. sekundi Jokanovićeva ekipa ostala je oslabljena, jer je sudio isključio Gabrijela Angelu zbog starta sa dve noge na Kalumu Vilsonu.

Čini se da je mogao da progleda kroz prste fudbaleru Votfroda, jer ipak nije bio poslednji igrač odbrane u tom trenutku.

Nisu vredeli protesti gostujućih igrača, koji nisu mogli da veruju da će već na startu ostati sa fudbalerom manje na terenu.

Kao da isključenje u drugom minutu nije bila dovoljno velika glupost gostiju, pa su u 35. minutu uspeli da naprave i penal.

Kreg Kethart napravio je prekršaj nad Kalumom Vilsonom, a siguran sa bele tačke bio je Jan Kermorgant. Pobedu lidera Čempionšipa potvrdio je Met Riči pogotkom u 57. minutu, a ovaj put Kermorgant je bio asistent.

ČEMPIONŠIP - 28. KOLO:

Petak:

Bornmut - Votford 2:0 (1:0)

/Kermorgant 35, Riči 57/

Subota:

13.15 Brentford - Midlsbro

13.30 Hadersfild - Lids Junajted

16.00 Birmingem Siti - Norič

16.00 Blekburn - Fulam

16.00 Blekpul - Brajton

16.00 Bolton - Vulverhempton

16.00 Kardif - Derbi

16.00 Čarlton - Roteram

16.00 Ipsvič - Vigan

16.00 Notingem - Milvol

16.00 Reding - Šefild Vensdej

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jokanović: Nisam plaćen da komentarišem suđenje, ali ovo je smešno (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 11:42

"Posle 20 i nešto sekundi smo ostali sa igračem manje. Izvinite, ali to je smešno", poručio je Jokanović posle poraza u derbiju Čempionšipa protiv Bornmuta..Slaviša Jokanović i tim koji predvodi sa klupe, Votford, nastavio je da igra po sistemu toplo-hladno u engleskom Čempionšipu, a sada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.