Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 14:21

Kraj za Krajinovića u Rimu

Posle Madrida, Filip poražen u prvom kolu na još jednom Mastersu

Samo što je počeo Masters u Rimu, ostala je Srbija bez jednog predstavnika. Filip Krajinović je eliminisan već u prvom kolu turnira u glavnom gradu Italije i tako reprizirao učinak od prošle sedmice kad je na isti način završio učešće na Madird openu.

Od Krajinovića je u tri seta bio bolji Kanađanin Feliks Ožije Ajasim – 6:3 , 6;7, 6:4, posle iscrpljujuća dva sata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i 47 minuta borbe na Foro Italiku.

Krajinović je bolje otvorio meč, prvi oduzeo servis rivalu, ali je ta prednost bila kratkog daha, jer je 20-godišnji teniser preuzeo inicijativu i poveo 1:0. U drugom se Filip vratio pokazavši odlučnost i strpljenje u taj-brejku, da bi u odlučujućoj deonici tri puta gubio servis, a takvim učnkom nije mogao do preokreta.

Krajnović je tako ispao odmah na početku drugog veznog Mastersa, jer ga je u Madridu eliminisao Japanac Jošihito Nošioka.

Od srpskih predstavnika kasnije tokom dana će na ATP turniru u Rimu igrati Laslo Đere protiv Španca Pabla Karenja Buste, u ponedeljak Miomir Kecmanović ide na Aslana Karaceva iz Rusije, Dušan Lajović će na Australijanca Džona Milmana, dok se od drugog kola uključuje Novak Đoković. Prvi rival najboljeg tenisera sveta biće bolji iz duela Britanca Danijela Evansa i Amerikanca Tejlora Frica.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.