Krajinović i Đere eliminisani na startu Mastersa u Rimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2021, 14:13

Krajinović i Đere eliminisani na startu Mastersa u Rimu

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je na startu Masters turnira u Rimu, pošto je danas u prvom kolu posle velike borbe izgubio od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 6:3, 6:7 (5:7), 6:4. I drugi srpski teniser Laslo Đere ispao je sa turnira. Đere je poveo, pa eliminisan od Španca Karenja Buste.

Krajinovićev meč je trajao dva sata i 45 minuta.

Ože-Alijasim će u narednoj rundi igrati sa osmim nosiocem Argentincem Dijegom Švarcmanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Đere poveo, pa eliminisan od Karenja Buste 

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je na startu Masters turnira u Rimu, pošto je danas u prvom kolu izgubio od Španca Pabla Karenja Buste sa 4:6, 6:3, 6:1.

Đere je dobio prvi set, ali Španac je preokrenuo posle velike borbe i dva sata i 12 minuta igre.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Krajinovića u Rimu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021

Posle Madrida, Filip poražen u prvom kolu na još jednom Mastersu..Samo što je počeo Masters u Rimu, ostala je Srbija bez jednog predstavnika. Filip Krajinović je eliminisan već u prvom kolu turnira u glavnom gradu Italije i tako reprizirao učinak od prošle sedmice kad je na isti način završio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Krajinović eliminisan na startu Mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2021

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je na startu Masters turnira u Rimu, pošto je danas u prvom kolu poslije velike borbe izgubio od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 6:3, 6:7 (5:7), 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.