Kraj za Davisa Bertansa: Ponovo su stradali prednji ukršteni ligamenti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Davisa Bertansa: Ponovo su stradali prednji ukršteni ligamenti (VIDEO)

Crne sumnje su se obistinile! Bivšem šuteru Partizana Davisu Bertansu po drugi put u karijeri stradali su prednji ukršteni ligamenti u nešto više od godinu i po dana! Igrača Laboral Kuće najteža sportska povreda snašla je u četvrtom minutu utakmice sa Armanijem u Milanu, a prema prvim informacijama, čeka ga od šest do osam meseci pauze!

Trener kluba iz Vitorije Ibon Navaro ovu informaciju potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je još posle utakmice sa Armanijem, pošto je Bertans prebačen u bolnicu, gde mu je urađen pregled na magnetnoj rezonanci. Ali, Davisov agent Arturs Kalnitis zvanično je potvrdio da njegovog klijenta čeka dug i težak oporavak.

"Prvi rezultati nisu dobri, pokazuje sve simptome nove povrede prednjih ukrštenih ligamenata", rekao je Navaro na konferenciji za medije posle utakmice.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.