Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 20:38

Kraj šampionske trke u Nemačkoj: Poraz Lajpciga najavio titulu Bajerna

Ako je i bilo dileme, Keln je verovatno rešio pitanje šampiona

Posle igre mačke i miša - ali i vrtenja ukrug, bez konkretnog učinka - u prvom poluvremenu, šok za fudbalere Lajpciga u 46, pa u 60. minutu. Oba u režiji Jonasa Hektora.

Iako su u 59. minutu preko Amadua Hajdare uspeli da neutrališu prvo vođstvo domaćina, gosti su na kraju poraženi 2:1 i, po svemu sudeći, ispali iz trke za titulu. Bajern je na velikih sedam bodova prednosti i utakmicu manje. Teško da će to Bavarci propustiti da nadovežu devetu titulu, a osvoje ukupno 31. od osnivanja.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kraj šampionske trke u Nemačkoj: Poraz Lajpciga najavio titulu Bajerna (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021

Ako je i bilo dileme, Keln je verovatno rešio pitanje šampiona..Posle igre mačke i miša - ali i vrtenja ukrug, bez konkretnog učinka - u prvom poluvremenu, šok za fudbalere Lajpciga u 46, pa u 60. minutu. Oba u režiji Jonasa Hektora...Iako su u 59. minutu preko Amadua Hajdare uspeli da neutrališu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.