Kraj Mundijala za Gabrijela Žesusa i Aleksa Telesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022, 15:59

Kraj Mundijala za Gabrijela Žesusa i Aleksa Telesa

Fudbaleri Brazila Gabrijel Žesus i Aleks Teles završili su učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru zbog povreda koje su zadobili na turniru, prenosi Sportklub.

Gabrijel Žezus je igrao na sva tri meča brazilske ekipe.

Na utakmici sa Kamerunom izašao je iz igre u 64. minutu zbog povrede kolena i po poslednjim informacijama čeka ga odmor do januara 2023. godine.

Beka Sevilje Aleksa Telesa muči slična povreda kolena zbog koje će morati na operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i do kraja Mundijala neće biti na raspolaganju selektoru Brazila Titeu.

Pored Gabrijela Žesusa i Aleksa Telesa, neizvesni igrači Brazila za utakmicu osmine finala sa Južnom Korejom su Nejmar, Danilo i Aleks Sandro.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj Mundijala za Gabrijela Žesusa i Aleksa Telesa

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2022

Fudbaleri Brazila Gabrijel Žesus i Aleks Teles završili su učesće na Svetskom prvenstvu u Kataru zbog povreda koje su zadobili na turniru, prenosi Sportklub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.