Kraj Mesijeve ere u Barseloni, odmah!? Otkrivamo šta se krije iza svega!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 21:22

Kraj Mesijeve ere u Barseloni, odmah!? Otkrivamo šta se krije iza svega!

Informacija iz Španije koja je uzdrmala čitav fudbalski svet.

Kako javlja Marselo Bečler, Lionel Mesi je izrazio želju da već ovog leta napustio redove Barselone!

Ovaj novinar je među prvima, recimo, imao informacije o transferu Nejmara u Pari sen Žermen, tako da je jasno da je reč o pouzdanom izvoru, koji je vest o Mesijevoj želji preneo u uživo uključenju za "Esportivo interativo".

Argentinac ima ugovor do kraja sezone, mogao je ovog leta da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barsu bez obeštećenja, ali je propustio tu priliku, jer je u maju morao da obavesti klub da želi da ide.

To nije uradio, sada ima otpusnu klauzulu od 700 miliona evra, ali izgleda želi da promeni sredinu po prvi put u karijeri.

Jasno, pomenuti novac niko ne može da izdvoji, ali ako je Argentinac naumio da promeni sredinu, teško da će Barsa i velikim zahtevima moći da promeni svoju sudbinu.

Ipak, postoji i druga priča, navodno se iza Mesijeve "odluke" kriju drugačiji motivi.

Sutra je zakazan veliki sastanak, na kojem bi prvi čovek kluba Bartomeu trebalo da uruiči otkaz treneru Kikeu Setijenu, najverovatnije i sportskom direktoru Eriku Abidalu.

Kakav je plan Barsine uprave možete pročitati OVDE.

Naime, spekuliše se da se iza svega krije plan da Bartomeu sutra podnese ostavku!

Pojedini mediji su preneli da svlačionica na čelu sa Mesijem na taj način želi da izvrši pritisak na prvog čoveka kluba da se povuče sa svoje pozicije, ako bi to uradio sutra, već u septembru bi mogli da se raspišu izbori za novog predsednika.

Čini se da je ovakvom odlukom Mesi stavio Bartomeua u jako nezgodnu poziciju, jasno je da mu ne treba da bude predsednik koji je iz Barselone oterao Lionela Mesija.

Videćemo kako će se sve završiti, sutra je svakako "dan D" za katalonski klub, kojem su očajnički potrebne korenite promene.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.