Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 01:49

Kostur sve puniji: Dva zagarantovana derbija u osmini finala, Hrvati navijaju da Španija izbegne drugo mesto

Puno uzbuđenja očekuje nas danas na Evropskom šampionatu...

Dolazi vreme raspleta na Evropskom šampionatu. Preostalo je da se danas odigraju još četiri utakmice grupne faze, međutim mnoge stvari se uveliko naziru. Kostur je u dobroj meri popunjen, pa selekcije koje večeras izlaze na teren imaće mogućnost "da biraju" rivale u osmini finala.

Glavni utisak jučerašnjeg dana jeste da Englezi nisu kalkulisali. Slavili su protiv Čeha, uzeli prvo mesto i sada čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da vide ko će biti drugi u grupi smrti. Jasno je, ko god da završi kao drugoplasirani, imaćemo najveći derbi prve eliminacione runde.

Drugu poziciju u skupini F trenutno drže Nemci, ali kako oni igraju protiv Mađarske (dok će u drugom meču na megdan Portugalci i Francuzi) lako bi moglo da dođe do velikih tumbanja. Recimo, remi u derbiju i očekivani trijumf Manšafta na prvo mesto odveo bi selekciju Jogija Leva.

Pobednik F grupe za moguće rivale ima Švajcarsku, odnosno Ukrajinu ili Finsku.

Drugi veliki derbi osmine finala činiće okršaj trećeplasiranog iz grupe smrti, te Belgije ili Holandije.

Hrvati će svakako navijati da sutra Španija ne izbori drugo mesto u grupi E, jer bi u tom slučaju išla na njih, a takav svenario imaćemo ukoliko Furija dobije Slovačku, a Švedska tuče Poljsku.

TRENUTNI PORFEDAK TREĆEPLASIRANIH SELEKCIJA

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.