Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 09:06

Argentina bolja od Paragvaja, Mesi na korak od istorije

Fudbaleri Argentine savladali su Paragvaj sa 1:0 u trećem kolu grupne faze Kopa Amerika.
Argentina je slavila golom Papua Gomeza u desetom minutu meča.

Argentince je predvodio Leo Mesi, koji je odigrao 147. meč u nacionalnom timu, čime se  izjednačio sa Havijerom Maskeranom po broju utakmica za reprezentaciju. 
Posle tri odigrana meča, Argentina je prva u grupi A sa sedam bodova, a naredni meč igra protiv otpisane Bolivije, koja nema niti jedan bod. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KOPA AMERIKA: Argentina bolja od Paragvaja! Gomez je junak! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2021

Lionel Mesi izjednačio novi rekord! U noći između ponedeljka i utorka odigrana je utakmica trećeg kola grupne faze Kopa Amerika. U glavnom gradu Brazila snage su odmerili Argentina i Paragvaj. Plavo-beli su opravdali ulogu favoita i ostvarili su novi trijumf! Utakmica je završena rezultatom 1:0....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.