Kostić se dogovorio sa Interom, ali zavisi od drugog transfera

Izvor: B92, 10.Jun.2021, 18:27

Kostić se dogovorio sa Interom, ali zavisi od drugog transfera

Srpski reprezentativac Filip Kostić na korak je od velikog transfera u Inter.

Novi šampion Italije je postigao dogovor sa krilnim napadačem Ajntrahta iz Frankfurta i usaglašeni su svi uslovi oko eventualnog ugovora.

Sada je potrebno da se dogovore dva kluba, oko obeštećenja i uslova transfera iz Bundeslige u Seriju A.

Cena bi trebalo da bude između 20 i 25 miliona evra, ali će Inter to moći da plati samo u slučaju odlaska Ašrafa Hakimija u Pari sen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žermen.

Spominje se da bi "sveci" trebalo da plate oko 80 miliona za Marokanca od čega će ozbiljan deo ići na račun Real Madrida, bivšeg kluba Hakimija, a deo bi išao za dovođenje Kostića.

Interesantno, ovom transferu obradovao bi se i Radnički iz Kragujevca, koji bi na ime UEFA "kompenzacije solidarnosti" dobio oko 3 odsto od transfera, odnosno, 750.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.