Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 00:03

Kostarikanski davljenici popravljaju brljotine s početka sezone

Limon postigao samo jedan gol u prvih pet kola, Sporting San Hoze tri više

Duel lošestojećih timova u 6. kolu Klauzure (00.00) igraće se u prestonici Kostarike. Sa jedne strane domaćin Sporting San Hoze, sa mršavom jednom pobedom iz prvih pet utakmica, a prekoputa Limon koji nema ni tu jednu. Reč je po mnogim parametrima o najlabijem timu dosadašnjeg toka sezone.

Gosti su prvenstvo počeli sa tri lagana poraza od Gvadalupea, Alahuelensea i Hikarala, da bi potom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vezali dva remija sa Kartahinesom i Gresijom. Sporting je otovrio sezonu sa tri pogotka i pobedom nad Herardino, ali nije uspeo da ponovi izdanje protiv Gresije, Santosa i San Hozea, dok ga je član kostarikanske velike trojke Saprisa ponizila sa 4:0.

Pitaju se i jedni i drugi šta su to pobede, a neko bi vrlo lako mogao da se priseti toga u okršaju davljenika. Oba rivala su u prvih pet ligaških utakmica primila po osam golova, s tim da je Liomon uspeo samo jednom da zatrese mrežu. Gosti osam utakmica zaredom nisu slavili, Sportingova serija bez trijumfa broji četiri meča. Sporting je za sada imao četiri različita strelca - Urugvajca Hoakina Agirea, Argentinaca Džonatana Hansena i dvojicu domaćih fudbalera Estebana Ramireza i Elijana Moralesa.

U poslednja četiri meseca 2020. godine ovi rivali odigrali su jednina dva međusobna okršaja u svojoj istoriji. U prvom, kada je Limon ugošćavao, nije bilo pobednika, a naredni je pripao upravo Limonu ili kako ga još nazivaju Vihoru sa karipskog mora. Treći okršaj dva relativno mlada kluba, koja paradoskalno imaju prosečno vrlo star igrački kadar (oko 28 godina), dolazi u vrlo napetom trenutku za oba tima.

I zato bi pobeda bi na neki način mogla ozbiljno da promeni kurs dosadašnjeg toka sezone i jednima i drugima. Uz povoljne rezultate na ostalim terenima i pobedu u San Hozeu fenjeraš bi mogao da preda štafetu nekom drugom, dok bi Sporting u slučaju trijumfa mogao da se nada proboju čak do plej-of zone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KOSTARIKANSKA LIGA, 6. KOLO

Utorak

00.00: (2,10) Sporting San Hoze (3,10) Limon (3,50)

Sreda

22.00: (2,10) ADR Hikaral (3,00) Santos DG (3,70)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.