Kostarika u ofanzivi

Izvor: RTS, 08.Jul.2011, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostarika u ofanzivi

Fudbalska reprezentacija Kostarike u drugom meču drugog kola A grupe šampionata Južne Amerike savladala je Boliviju sa 2:0 i stekla velike šanse za plasman u četvrtfinale.

Golove za Kostariku postigli su Hosue Martinez u 60. i Žoel Kembel u 79. minutu. Bolivija nije uspela da ponovi dobru igru sa starta šampionata kada je ostala neporažena u duelu sa Argentinom (1:1), između ostalog i jer je meč sa Kostarikancima završila sa devet igrača pošto su crvene kartone dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ronald Rivero (71. minut) i Valter Flores (76. minut).

U poslednjem kolu prve faze takmičenja sastaju se Argentina i Kostarika (10. jul), odnosno Kolumbija i Bolivija (11. jul).

Na tabeli vodi Kolumbija sa četiri boda, Kostarika ima tri, Argentina dva, a Bolivija bod.

Plasman u četvrtfinale ostvariće po dve najbolje selekcije iz svake od tri grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.