Kostarika sa dva igrača više savladala Boliviju

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostarika sa dva igrača više savladala Boliviju

Fudbalska reprezentacija Kostarike u drugom meču drugog kola A grupe šampionata Južne Amerike savladala je Boliviju sa 2:0 i stekla velike šanse za plasman u četvrtfinale. To znači i da je Argentina na ivici jer joj je u poslednjem kolu neophodna pobeda nad Kostarikom kako bi izbegla sramnu eliminaciju.

Golove za Kostariku postigli su Žozue Martinez u 60. i Žoel Kembel u 79. minutu. Bolivija nije uspela da ponovi dobru igru sa starta šampionata kada je ostala neporažena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u duelu sa Argentinom (1:1), između ostalog i jer je meč sa Kostarikancima završila sa devet igrača pošto su crvene kartone dobili Ronald Rivero (71. minut) i Valter Flores (76. minut).

U poslednjem kolu prve faze takmičenja sastaju se Argentina i Kostarika (10. jul), odnosno Kolumbija i Bolivija (11. jul). Na tabeli vodi Kolumbija sa četiri boda, Kostarika ima tri, Argentina dva, a Bolivija bod.

Plasman u četvrtfinale ostvariće po dve najbolje selekcije iz svake od tri grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostarika sa dva igrača više savladala Boliviju

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2011

SAN SALVADOR - Fudbalska reprezentacija Kostarike u drugom meču drugog kola A grupe šampionata Južne Amerike savladala je Boliviju sa 2:0 i stekla velike šanse za plasman u četvrtfinale.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kostarika u ofanzivi

Izvor: RTS, 08.Jul.2011

Fudbalska reprezentacija Kostarike u drugom meču drugog kola A grupe šampionata Južne Amerike savladala je Boliviju sa 2:0 i stekla velike šanse za plasman u četvrtfinale...Golove za Kostariku postigli su Hosue Martinez u 60. i Žoel Kembel u 79. minutu. Bolivija nije uspela da ponovi dobru igru...

Nastavak na RTS...

Garsija "promašio državu" VIDEO

Izvor: S media, 08.Jul.2011

Utakmicu između Bolivije i Kostarike na šampionatu Južne Amerike, između ostalog je obeležio i "jeziv" promašaj Ronalda Garsije. ..Igrao se drugi minut nadoknade vremena, Kostarika je vodila 2:0, kada je Garsija odlučio da pokuša iz velike daljine...Hoće li mu oprostiti navijači Kolumbije?...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.