Košta najavio rat ljutom rivalu: Udariću Ramosa ako treba, samo da pobedimo Real

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košta najavio rat ljutom rivalu: Udariću Ramosa ako treba, samo da pobedimo Real

Napadač madridskog Atletika Dijego Košta spreman je na sve, pa čak i da udari Serhija Ramosa ako bude bilo potrebno, samo da bi njegova ekipa u predstojećem gradskom derbiju pobedila Real.

"Nisam svetac na terenu, ali na prethodnim mečevim protiv Reala nisam bio previše borben. Ako bude trebalo, udariću Ramosa ili on mene, ali uvek u granicama igre", rekao je Košta za "Marku".

On je dodao da jedva čeka derbi i da je na meč sa Realom počeo da misli odmah posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poraza od Osasune (0:3), a upravo su njegovi okršaji sa Pepeom obeležili prvi polufinalni meč Kupa kralja sa gradskim rivalom.

"Ne smemo da izgubimo samopouzdanje posle jednog poraza. Ako izgubimo biće teže osvojiti titulu, ali iskren da budem, mi nikada nismo ni bili pretendenti za to. Borimo se protiv svih, dobro nam ide i u slučaju pobede ponovo ćemo se vratiti u igri", rekao je novi napadač Španije, kome će svakako dodatni motiv biti ukupan poraz od Reala 0:5 u dvomeču polufinala Kupa.

Real je prošlog vikenda izbio na prvo mesto na tabeli sa 63 boda, tri više u odnosu na prve pratioce Barselonu i Atletiko.

Derbi utakmica 26. kola Primere između Atletika i Reala igra se u nedelju od 17 sati na "Visente Kalderonu".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Košta najavio rat ljutom rivalu: Udariću Ramosa ako treba, samo da pobedimo Real

Izvor: Dzungla.org, 25.Feb.2014

Napadač madridskog Atletika Dijego Košta spreman je na sve, pa čak i da udari Serhija Ramosa ako bude bilo potrebno, samo da bi njegova ekipa u predstojećem gradskom derbiju pobedila Real.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.