Kosović: Start u Evropi zadovoljavajući, Radnik opomena

Izvor: RTS, 31.Jul.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosović: Start u Evropi zadovoljavajući, Radnik opomena

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović izjavio je da je start sezone ne evropskoj sceni zadovoljavajuć i da jedino boli poraz u prvom kolu Superlige Srbije od Radnika.
"Start sezone je zadovoljavajuć na evropskoj sceni, jedino nas boli taj poraz u Surdulici. U Evropi smo ostvarili tri pobede bez primljenog gola i želimo tako da nastavimo u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Litvaniji, prođemo Trakai i odemo u treće kolo. Prvi poraz u Surdulici nas žulja, ali nam je svakako bio velika opomena. Idemo dalje i moramo da stvaramo pozitivnu atmosferu i veru za dalje, jer ono što je bilo ne možemo da vratimo", rekao je Kosović za sajt crno-belih.

O dugoj pauzi koju je imao zbog povrede rekao je da još nije 100 posto spreman, ali da će biti kako utakmice odmiču.
"Svi znamo da sam pauzirao sedam meseci, da je reč o teškoj povredi prednjih ukrštenih ligamenata, koja je, hvala Bogu, iza mene. Ipak osećam da nisam još 100 posto na terenu onaj kako želim. Zato radim, svestan sam svih dobrih stvari, ali i onih koje treba dopuniti", kazao je Kosović.
Partizan u četvrtak u Vilnjusu očekuje revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaija, prvi meč crno-beli su dobili 1:0.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kosović: Start u Evropi zadovoljavajući, Radnik opomena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2018

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović izjavio je danas da je start sezone ne evropskoj sceni zadovoljavajući i da jedino boli poraz u prvom kolu Superlige Srbije od Radnika..."Start sezone je zadovoljavajući na evropskoj sceni, jedino nas boli taj poraz u Surdulici. U Evropi smo ostvarili tri pobede...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.