Košmaran dan za Nejmara - nakon oduzimanja trake saigrač ga obrukao, sada vuče i povredu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košmaran dan za Nejmara - nakon oduzimanja trake saigrač ga obrukao, sada vuče i povredu! (video)

Dan koji će Brazilac želeti da zaboravi što pre.

Nakon teške povrede zbog koje je propustio veći deo druge polusezone, Nejmar se pred kraj sezone vratio treninzima tek toliko da uđe u formu za predstojeći Kopa Amerika.

Fudbaler Pari Sen Žermena je iz tog razloga otišao ranije u kamp reprezentacije gde ga je sačekala loša vest - selektor Tite mu je skinuo kapitensku traku.

Da tu odluku Brazilac nije prihvatio na najbolji način svedoči i potez na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treningu "Karioka" kada je isfrustriran grubo nasrnuo na Vevertona koji mu je proturio loptu kroz noge.

Pred kraj treninga maler nije mogao da bude veći, pa je Nejmar prilikom jednog šuta osetio bol u levom kolenu koji je osećao i prilikom sprintanja.

On je napustio trening u društvu lekara reprezentacije, a za sada nema podataka da li će to ugroziti njegovu nameru da spreman dočeka Kopa Ameriku koja počinje 14. juna.

Neymar leva uma caneta de Weverton (base do cruzeiro) e fã de Daniel Alves. #SeleçãoBrasileira @FoxSportsBrasil @CentralFoxBR pic.twitter.com/dL4AIv3Ovp

— Ricardo Lay (@ricardolay) 28. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.