Nejmaru skinuta traka, Dani Alves novi kapiten Brazila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmaru "skinuta" traka, Dani Alves novi kapiten Brazila

Iskusni desni bek Pari Sen Žermena Dani Alves biće kapiten reprezentacije Brazila na Kopa Amerika umesto klupskog saigrača Nejmara.

Selektor Tite odlučio je da "skine" traku najboljem brazilskom fudbaleru i uruči je 36-godišnjem Alvesu za turnir na domaćem terenu.

Kapitenska traka u ekipi petostrukog prvaka sveta već duže se menja, Tite je pre Mundijala i na samom šampionatu konstantno rotirao igrače koji je nose, da bi odmah po završetku imenovao Nejmara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za trajnog lidera.

Ipak, ponovo se predomislio i to malo posle izjave trenera PSŽ-a Tomasa Tuhela da Nejmar ne može da bude kapiten u tom klubu jer "jednostavno nije pravi za tu ulogu".

Nejmar se i ranije javno žalio da mu traka predstavlja veliki teret i pritisak, čak i zatražio da je ne nosi, pre nego što se stvorila prava saga.

Brazil se na Kopa Amerika, koja počinje 14. juna, nalazi u A grupi sa Bolivijom, Peruom i Venecuelom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.