Košarkašice Srbije sa Španijom u četvrtfinalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 10:16

Košarkašice Srbije sa Španijom u četvrtfinalu EP

Košarkašice Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Španiji i Francuskoj igraće sa Španijom, koje je večeras u osmini finala eliminisala Crnu Goru 78:51.

Izabranice Marine Maljković kao prve iz grupe izborile su direktan plasman u četvrtfinale i u borbi za polufinale igraće sa domaćinom i aktuelnim šampionom Španijom u sredu od 21 sat.

Svi četvrtinalni dueli igraju se u sredu 23. juna, dok su polufinala na programu 26. juna.

Parovi četvrtfinala 23. jun: Francuska- BiH (18 sati), Belorusija - Švedska (18), Belgija - Rusija (20.45), Srbija - Španija (21)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Španija razbila Crnu Goru i zakazala duel sa Srbijom

Izvor: B92, 21.Jun.2021

Košarkašice Španije igraće protiv Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva...Košarkašice Španije su ubedljivim rezultatom 78:51 pobedile Crnu Goru i plasirale se u četvrtfinale Eurobasketa za dame...Španske reprezentativke ništa nisu želele da rizikuju i već posle prve četvrtine stigle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.