Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 10:20

Košarkašice saznale potencijalne protivnike u četvrtfinalu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Valensiji igraće protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Španija i Crna Gora.
Izabranice Marine Maljković su sa prvog mesta u grupi B obezbedile direktan plasman u četvrtfinale Evrobasketa, a u ponedeljak od 21 sat za plasman će se boriti Španija, kao druga u A grupi i Crna Gora kao trećeplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u B grupi.

Direktan prolazak u četvrtfinale, pored Srbije, obezbedile su još Francuska, Belorusija i Belgija.
U ostalim mečevima osmine finala igraju Italija – Švedska (18.00), Bosna i Hercegovina – Hrvatska (18.00) i Rusija – Slovenija (20.45).
Košarkašice Srbije četvrfinalni susret igraće u sredu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije sa Španijom u četvrtfinalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021

Košarkašice Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Španiji i Francuskoj igraće sa Španijom, koje je večeras u osmini finala eliminisala Crnu Goru 78:51...Izabranice Marine Maljković kao prve iz grupe izborile su direktan plasman u četvrtfinale i u borbi za polufinale igraće sa domaćinom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SJAJNA ATMOSFERA MEĐU KRALJICAMA: Dok se čeka rival u četvrtfinalu Danilović gledao kako padaju trojke sa pola terena VIDEO

Izvor: Kurir, 21.Jun.2021

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije se posle tri pobee u prvoj fazi Evropskog prvenstva plasirala direktno u četvrtfinale.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.