Košarkaši Zvezde izgubili od CSKA u Moskvi

Izvor: Beta, 18.Dec.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde izgubili od CSKA u Moskvi

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su danas od CSKA u Moskvi sa 100:74, u 14. kolu Evrolige.Zvezdi je to deveti poraz, uz pet pobeda. CSKA ima skor 9/5.Najefikasniji u beogradskom klubu bio je Dejan Davidovac sa 17 poena, dok je 14 postigao Bili Beron.CSKA je sa 29 poena predvodio Majk Džejms.Zvezda će narednu utakmicu u Evroligi igrati u petak u Beogradu protiv Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

EL - Zvezdin dželat najbolji u 14. kolu (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 15:57

Srpski šampion nije imao rešenje za sjajnog šutera...Košarkaši Crvene zvezde mts doživeli su težak poraz u 14. kolu Evrolige u Moskvi protiv aktuelnog šampiona Evrope, koji je pred svojim navijačima slavio sa 100:74...Zvezda je bila bez pomoći najboljeg igrača Lorenca Brauna, što je dodatno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.