Košarkaši Srbije deklasirali Islanđane

Izvor: TvojPortal.com, 31.Avg.2012, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije deklasirali Islanđane

Izvor: pressonline
Košarkaška reprezentacija srbije savladala je večeras u Nišu selekciju islanda sa 114:58 (35:12, 31:17, 18:20, 30:9), u šestom kolu A grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2013
Izabranici selektora Dušana Ivkovića konačno su bili na visini zadatka i kvalitetnom igrom do vrha napunili koš gostiju sa Islanda. Furioznom pocetkom već na poluvremenu su stekli 37 poena razlike, ali nisu popuštali ni u nastavku, tako da su aplauzom ispraćeni sa tribina. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<


Gostujići tim je samo u trećoj četvrtini pružio kakav-takav otpor, međutim, bio je bez šansi da izbegne debakl protiv mnogo kvalitetnijeg domaćeg sastava.
Srpski košarkaši iskupili su se za poraz od pre dva dana u Tel Avivu, postigavši četvrtu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja.
Raspoloženi tim do trijumfa su predvodili kapiten Krstić sa 15, Kešelj sa 13, Savanović sa 12 i Teodosić i Nedović sa po 11, poena, dok je u ekipi Islanda Sigurdson postigao 14, a Beringson 12 poena.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.