Košarkaši Konstantina počeli pripreme

Izvor: Studnel.com, 18.Avg.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Konstantina počeli pripreme

Pred početak priprema strateg niškog tima istako je da ciljevi ekipe za narednu sezonu još uvek nisu iskristalisani, a da će biti tek kada se oformi tim, što je u ovom trenutku prioritet, ne bi li se ekipa što bolje spremila za predstojeće izazove.
Još ne znamo kakva će ekipa biti. Ovde je većina momaka iz prošle sezone, ostaju nam dve nedelje da utanačimo sa njima ko ostaje, a ko ne, i da u zavisnosti od toga, uz eventualne dopune, što pre napravimo kostur tima. Trudićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << se da ovaj preiod što je pred nama iskoristimo na najbojli mogući način i da maksimalno spremno uđemo u novu sezonu. Drago mi je da je većina momaka tu u opticaju iz prošle sezone. Trudićemo se da dovedemo na viši nivo našu igru i naš odnos prema radu i prema terenu, a da li će to biti dovoljno za neki bolji rezultat ne znam, u svakom slučaju nadm se da ćemo dati svi sve od sebe da to bude kako treba, rekao je trener Konstantina Marko Cvetković.
Cvetković je na prvom okupljanju imao 11 košarkaša, uz nekoliko novih lica: Andriju Simović, Slavišu Bogavca i Nikolu Prokića, prvi trening od prošlogodišnjih prvotimaca odradili su Mladen Vitković, Goran Ostojić, Vladimir Đorđević, Danilo Tasić, Vukan Stojanović, Nemanja Gudžić, Vladimir Veličković i Lazar Mladenović. Stefan Savić je propustio okupljanje zbog bolesti, dok je status Strahinje Stojačića još uvek nepoznanica. U odnosu na prošlu sezonu u timu nema Nemanje Baraća, Bogdana Obrenovića, Nemanje Vučićević i Petra Despotovića.
Početak sezone zakazan je za oktobar.

okk konstantinpocetak priprema

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.