Košarkaši Konstantina odradili prvi trening

Izvor: NTV.rs, 18.Avg.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Konstantina odradili prvi trening

Košarkaši Konstantina počeli su pripreme za novu sezonu. Prvi trening odrađen je u hali Čair, a prozivku je obavio trener Marko Cvetković. Pred početak priprema strateg niškog tima istako je da ciljevi ekipe za narednu sezonu još uvek nisu iskristalisani, a da će biti tek kada se oformi tim, što je u ovom trenutku proritet ,ne bi li se ekipa što bolje spremila za predstojeće izazove. Cvetkoviću je na prvom okupljanju imao 11 košarkaša, uz nekoliko novih lica: Andriju Simović, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Slavišu Bogavca i Nikolu Prokića, prvi trening od prošlogodišnjih prvotimaca odradili su: Mladen Vitković, Goran Ostojić, Vladimir Đorđević, Danilo Tasić, Vukan Stojanović, Nemanja Gudžić, Vladimir Veličković i Lazar Mladenović. Stefan Savić je propustio okupljanje zbog bolesti, dok je status Strahinje Stojačića još uvek nepoznanica.U odnosu na prošlu sezonu u timu nema: Nemanje Baraća, Bogdana Obrenovića, Nemanje Vučićević i Petra Despotovića.
Početak sezone zakazan je za oktobar.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuo i Konstantin

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2015

Nišlije započele pripreme u Čairu...Košarkaši Konstantina su u ponedeljak uveče započeli pripreme za novu sezonu. Trener Marko Cvetković je započeo rad sa 11 igrača, od kojih većinu čine košarkaši koji su nosili dres kluba i u prošloj sezoni. To su Mladen Vitković, Vladimir Đorđević,...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.