Košarkaš Borca najbolji poenter ABA lige

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 15:17

Košarkaš Borca najbolji poenter ABA lige

Košarkaš Borca iz Čačka Hanter Hejl proglašen je za najboljeg strelca regularnog dela ABA lige, preneo je sajt takmičenja.

Američki košarkaš je ove sezone prosečno postizao 22,31 poen po meču, dok je na drugom mestu završio košarkaš Zadra Luka Božić sa prosekom od 22 poena po utakmici.

Hejl je tako postao treći igrač sa ovom nagradom, a pre njega priznanje su dobili nekadašnji košarkaš Mege Filip Petrušev i igrač Splita Šenon Šorter.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema pravilima nagradu može dobiti igrač koji je odigrao preko 50 odsto mečeva u regularnom delu, ali i mora biti član kluba kada se završi prvi deo takmičenja.

Košarkaši Borca dočekaće danas od 18.00 ekipu Heliosa iz Domžala, u prvom meču baraža za opstanak u ABA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hanter Hejl najbolji strelac ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023

Košarkaš Borca Hanter Hejl proglašen je za najboljeg strelca ABA lige, objavilo je danas regionalno takmičenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.