As Mege najbolji mladi igrač ABA lige

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 12:09

As Mege najbolji mladi igrač ABA lige

Košarkaš Mege Nikola Đurišić proglašen je za najboljeg mladog igrača u ABA ligi, stoji na zvaničnom sajtu tog takmičenja.

Srpski reprezentativac je dobio 60,6 odsto glasova trenera, novinara i navijača.

Iza sebe je ostavio Tomislava Ivšića iz SC Derbi koji je imao 18 odsto glasova, odnosno Partizanovog Tristana Vukčevića sa 8,7 odsto na trećem mestu.

Đurišiću je ova sezona treća u ligi, ali prva u kojoj se 19-godišnjak istakao kao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od lidera tima. U proseku je imao 13,3 poena i 3,7 asistencija uz tri skoka i jednu ukradenu loptu.

Ovo je treći put u nizu da je igrač Mege poneo ovo priznanje, a pre Đurišića su to bili Nikola Jović i Filip Petrušev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBEDLJIVA POBEDA IGRAČA MEGE: Nikola Đurišić najbolji mladi igrač u ABA ligi!

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2023

Trijumfovao ispred Ivišića i Vukčevića! Prema izboru glavnih trenera abaligaša, novinara i navijača najbolji mladi igrač AdmiralBet ABA lige za ovu sezonu je košarkaš Mege – Nikola Đurišić. Na drugom mestu našao se Tomislav Ivišić iz SC Derbija, dok je treće mesto pripalo Tristanu Vukčeviću...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.