Košarka i fudbal na RTS-u

Izvor: RTS, 21.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka i fudbal na RTS-u

Na programima Radio televizije Srbije, putem direktnih prenosa, pratićete četvrtu utakmicu košarkaškog finala između Crvene zvezde i Partizana i meč završnice Lav kupa između Partizana i Sevojna.

Partizan i Sevojno u borbi za trofej Kupa Srbije

Fudbaleri beogradskog Partizana i drugoligaša Sevojna igraju od 20.15 na stadionu u Humskoj finale Kupe Srbije.

"Crno-belima" će to biti prilika da osvoje 11. kup u istoriji kluba i ujedno da prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbrane "duplu krunu".

Sevojno prvi put u istoriji kluba igra u finalu nacionalnog kupa, zahvaljujući čemu će sledeće sezone nastupiti u kvalifikacijama za Kup UEFA, odnosno Ligu Evrope.  Finale je trebalo da bude odigrano u sredu, ali je FS odlučio da ga, na preporuku MUP-a Srbije iz bezbednosnih razloga, pomeri za jedan dan zbog posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena.

Zvezda igra za izjednačenje, Partizan za novu titulu

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana, od 18 sati u hali Pionir u Beogradu, igraju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa Super lige Srbije.

Partizan, aktuelni šampion, trenutno vodi sa 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede.

I Ova utakmica trebalo je da bude odigrana juče, ali je pomerena za četvrtak iz istih razloga kao i finale Lav kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.